Conference League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο Ζίβκοβιτς που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ και ο… μύθος περί χωριών

Δείτε τι κράτησε από τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Λίνκολν ο προπονητής της εξέδρας.

Νίκη που του έδωσε πρόκριση αλλά και ηρεμία πήρε ο ΠΑΟΚ ενάντια στη Λίνκολν, με τους Θεσσαλονικείς να περνούν στην επόμενη φάση του Europa Conference League, επιστρέφοντας παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα μετά από πέντε ματς.

Η νίκη βέβαια συνοδεύτηκε από μπελάδες, με Ελ Καντουρί, Τέιλορ και Σβαμπ να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά τα όσα κράτησε ο προπονητής της εξέδρας από τον αγώνα της Τούμπας...

Η επιστροφή του Ζίβκοβιτς: Αποτελεί πιθανότατα τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, όμως ο Σέρβος προερχόταν από έναν μήνα με... χαμηλές πτήσεις. Έστω και απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο όπως ήταν η Λίνκολν, ο 25χρονος εξτρέμ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ, με τον Λουτσέσκου να έχει μεγάλη ανάγκη τον καλό Ζίβκοβιτς εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ευρώπη μετά τις γιορτές... ξανά: Από τη σεζόν 2016/17 είχε να εξασφαλίσει την παρουσία του στην Ευρώπη και μετά τη φάση των ομίλων ο ΠΑΟΚ. Τότε, είχε περάσει στους «32» του Europa League αποκλείοντας Καραμπάγκ και Σλόβαν Λίμπερετς, φέτος θα συμμετάσχει στα play-offs του φρέσκου Europa Conference League. Η δε συγκομιδή, έχει φτάσει τους 10.000 βαθμούς, η καλύτερη εδώ και εννέα χρόνια.

Φοβού τους τραυματισμούς: Η... καλή μέρα φάνηκε από το ζέσταμα, όταν ο Ελ Καντουρί, που προοριζόταν για βασικός, έμεινε εκτός και τον αντικατέστησε ο Αουγκούστο. Τα πράγματα χειροτέρεψαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Τέιλορ και Σβαμπ να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών. Μένει να δούμε τι ακριβώς έχουν, με τον Μαροκινό να ενδέχεται να έχει υποστεί θλάση, την ώρα που είναι άγνωστη ακόμη η κατάσταση του Βραζιλιάνου και του Αυστριακού.

Ο μύθος των... χωριών του Conference: Τώρα που ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ομίλων του Europa Conference League, έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι εστί η νέα διοργάνωση της UEFA. Βλέποντας τους πιθανούς αντιπάλους του «Δικέφαλου του Βορρά», αντιλαμβάνεται κανείς πως μόνο... χωριά δεν μετέχουν στον θεσμό. Λέστερ, Αϊντχόφεν και Μαρσέιγ είναι μερικά μόνο από τα βαριά ονόματα που ενδέχεται να βρεθούν απέναντι στους Κυπελλούχους...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x